Bog & idéNiels Chr. Nielsen

Bøger skrevet af Niels Chr. Nielsen

Læs mere om Niels Chr. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Din økonomi
Din økonomiNiels Christian Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Din økonomi

Mere om Niels Chr. Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Niels Chr. Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Taxiøkonomi" udgivet af Gyldendal Business - "Din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag - "Den kapitalmarkedsstyrede virksomhed" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Bøger af Niels Chr. Nielsen

Du kan bestille tre bøger af Niels Chr. Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Nielsen som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Chr. Nielsens "Taxiøkonomi"

Det er muligt at købe Niels Chr. Nielsens "Taxiøkonomi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Niels Chr. Nielsen "Din økonomi"

Det er muligt at købe Niels Chr. Nielsens "Din økonomi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Chr. Nielsen