Bog & idéNiels Christian Larsen

Bøger skrevet af Niels Christian Larsen

Læs mere om Niels Christian Larsen
2 produkter
2 produkter
Egne rækker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egne rækkerNiels Christian Larsen
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Egne rækker
Egne rækker
Egne rækkerNiels Christian Larsen
109,95 DKK
EBOG
(1)
Egne rækker

Mere om Niels Christian Larsen

Niels Christian Larsen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Egne rækker" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Egne rækker" udgivet af Brændpunkt

Bøger skrevet af Niels Christian Larsen

Niels Christian Larsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Niels Christian Larsen fås i flere forskellige formater. Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Christian Larsens "Egne rækker"

"Egne rækker" er til salg som ebog. "Egne rækker" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Brændpunkt.

Niels Christian Larsen "Egne rækker"

Det er muligt at købe Niels Christian Larsens "Egne rækker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Christian Larsen