Bog & idéNiels Christian Meyer

Bøger skrevet af Niels Christian Meyer

Læs mere om Niels Christian Meyer
2 produkter
2 produkter
Bare Bubber
STREAM
Bare BubberNiels Christian Meyer
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Bare Bubber
Bare Bubber
Bare BubberNiels Christian Meyer
99,95 DKK
e-bog
(1)
Bare Bubber

Mere om Niels Christian Meyer

Niels Christian Meyer har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Meyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bare Bubber" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bare Bubber" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Niels Christian Meyer

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Niels Christian Meyer hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Niels Christian Meyer kommer i udvalgte formater. Meyers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Christian Meyers "Bare Bubber"

"Bare Bubber" er tilgængelig online som e-bog. "Bare Bubber" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bare Bubber" af Niels Christian Meyer

Hos Bog & idé er "Bare Bubber" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Bare Bubber" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Christian Meyer