Bog & idéNiels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)

Bøger skrevet af Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)

Læs mere om Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)

Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.) har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdslivets skyggesider" udgivet af Klim - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)s bøger

Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra - som hæftet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arbejdslivets skyggesider" af Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)

Hos Bog & idé er "Arbejdslivets skyggesider" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Innovationspsykologi" af Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)

Det er muligt at købe Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)s "Innovationspsykologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (red.)