Bog & idéNiels Clemmensen

Bøger skrevet af Niels Clemmensen

Læs mere om Niels Clemmensen
1 produkter
1 produkter
Konflikt og konsensus i kommunen
Konflikt og konsensus i kommunenNiels Clemmensen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Konflikt og konsensus i kommunen

Mere om Niels Clemmensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Niels Clemmensen. På listen nedenfor finder du Clemmensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lensgreven" udgivet af Gad¤Moesgaard Museum¤Dansk Center for Herregaardsforskning - "Konflikt og konsensus i kommunen" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Niels Clemmensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Niels Clemmensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Clemmensen som indbundet. Bøgerne af Clemmensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lensgreven" af Niels Clemmensen

Hos Bog & idé er "Lensgreven" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gad¤Moesgaard Museum¤Dansk Center for Herregaardsforskning, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niels Clemmensen "Konflikt og konsensus i kommunen"

Det er muligt at købe Niels Clemmensens "Konflikt og konsensus i kommunen" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Clemmensen