Bog & idéNiels Ejersbo

Bøger skrevet af Niels Ejersbo

Læs mere om Niels Ejersbo
3 produkter
3 produkter
Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgaveNiels Ejersbo
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgave
Moderniseringen af den offentlige sektor
Moderniseringen af den offentlige sektorCarsten Greve
299,00 DKK
e-bog
(0)
Moderniseringen af den offentlige sektor
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab

Mere om Niels Ejersbo

Niels Ejersbo har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ejersbos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgave" udgivet af Akademisk Forlag - "Opgaveskrivning" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Djøficering - myte eller realitet?" i serien "Magtudredningen" udgivet af Magtudredningen

Niels Ejersbos bøger

Du kan finde fire bøger af Niels Ejersbo her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ejersbo kommer blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Ejersbo opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Ejersbos "Kommunalpolitisk lederskab"

Hos Bog & idé er "Kommunalpolitisk lederskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgave" af Niels Ejersbo

Hos Bog & idé er "Moderniseringen af den offentlige sektor. 3. opdaterede og reviderede udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ejersbo