Bog & idéNiels Ejskjær

Bøger skrevet af Niels Ejskjær

Læs mere om Niels Ejskjær
1 produkter
1 produkter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes

Mere om Niels Ejskjær

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Niels Ejskjær, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Ejskjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger skrevet af Niels Ejskjær

Du kan købe tre bøger af Niels Ejskjær her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Niels Ejskjær kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Ejskjær er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Diabetes" af Niels Ejskjær

"Diabetes" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Diabetes" af Niels Ejskjær

Det er muligt at købe Niels Ejskjærs "Diabetes" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ejskjær