Bog & idéNiels Elbrønd Hansen

Bøger skrevet af Niels Elbrønd Hansen

Læs mere om Niels Elbrønd Hansen
1 produkter
1 produkter
Har du styr på din FYSIK?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Har du styr på din FYSIK?Niels Elbrønd Hansen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Har du styr på din FYSIK?

Mere om Niels Elbrønd Hansen

Der er flere forskellige bøger fra Niels Elbrønd Hansen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universets melodi" udgivet af Gyldendal - "Har du styr på din FYSIK?" udgivet af Gyldendal

Mere om Niels Elbrønd Hansens bøger

Niels Elbrønd Hansen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hansens bøger kommer bare som hæftet. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Universets melodi" af Niels Elbrønd Hansen

Det er muligt at købe Niels Elbrønd Hansens "Universets melodi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Har du styr på din FYSIK?" af Niels Elbrønd Hansen

"Har du styr på din FYSIK?" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Elbrønd Hansen