Bog & idéNiels Elsborg

Bøger skrevet af Niels Elsborg

Læs mere om Niels Elsborg
2 produkter
2 produkter
Krigen 1864
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krigen 1864Niels Elsborg
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Krigen 1864
Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864
Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864Niels Elsborg
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864

Mere om Niels Elsborg

Hvis du søger en bog skrevet af Niels Elsborg, finder du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Elsborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864" udgivet af Devantier - "Krigen 1864" udgivet af Devantier

Bøger skrevet af Niels Elsborg

Der er to tilgængelige udgivelser af Niels Elsborg hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Elsborgs bøger som indbundet. Elsborgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Devantier.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864" af Niels Elsborg

Det er muligt at købe Niels Elsborgs "Oberstløjtnant Paul Egede Glahns breve til hjemmet i krigen 1864" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Devantier, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Niels Elsborg "Krigen 1864"

Det er muligt at købe Niels Elsborgs "Krigen 1864" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Devantier.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Elsborg