Bog & idéNiels Engberg

Bøger skrevet af Niels Engberg

Læs mere om Niels Engberg
1 produkter
1 produkter
Expansion - integration?
Expansion - integration?Anna-Elisabeth Jensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Expansion - integration?

Mere om Niels Engberg

Niels Engberg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Expansion - integration?". Den er publiceret af Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk på engelsk. "Expansion - integration?" er desuden tilknyttet serien "Museerne.dk".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Engbergs "Expansion - integration?"

"Expansion - integration?" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Engbergs serie "Museerne.dk". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Engberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Engberg