Bog & idéNiels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen

Bøger skrevet af Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen

Læs mere om Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 274: Skimmelsvampe i bygninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 274: Skimmelsvampe i bygningerErik Brandt
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 274: Skimmelsvampe i bygninger

Mere om Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Skimmelsvampe i bygninger". Den er publiceret af BUILD, Aalborg Universitet på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skimmelsvampe i bygninger" af Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen

Hos Bog & idé er "Skimmelsvampe i bygninger" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er BUILD, Aalborg Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Erik Ebbehøj og Lars Gunnarsen