Bog & idéNiels Erik Ebbehøj

Bøger skrevet af Niels Erik Ebbehøj

Læs mere om Niels Erik Ebbehøj
3 produkter
3 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave

Mere om Niels Erik Ebbehøj

Der er flere bøger skrevet af Niels Erik Ebbehøj tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Ebbehøjs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skimmelsvampe i bygninger" udgivet af BUILD, Aalborg Universitet - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Niels Erik Ebbehøj

Niels Erik Ebbehøj har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Niels Erik Ebbehøj bøger i flere formater. Ebbehøjs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skimmelsvampe i bygninger" af Niels Erik Ebbehøj

Hos Bog & idé er "Skimmelsvampe i bygninger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BUILD, Aalborg Universitet.

"Den akutte patient" af Niels Erik Ebbehøj

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Erik Ebbehøj