Bog & idéNiels Erik Hansen

Bøger skrevet af Niels Erik Hansen

Læs mere om Niels Erik Hansen
2 produkter
2 produkter
Dengang jeg drog afsted
Dengang jeg drog afstedNiels Erik Hansen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Dengang jeg drog afsted
Dengang jeg drog afsted
Dengang jeg drog afstedNiels Erik Hansen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dengang jeg drog afsted

Mere om Niels Erik Hansen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Niels Erik Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ro og orden" udgivet af Columbus - "Gør gode tider bedre" udgivet af Columbus - "Når der kommer en båd med bananer" udgivet af Columbus

Bøger af Niels Erik Hansen

Niels Erik Hansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille Hansens bøger som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Columbus.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Erik Hansens "Ro og orden"

Det er muligt at købe Niels Erik Hansens "Ro og orden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Columbus.

"Gør gode tider bedre" af Niels Erik Hansen

Det er muligt at købe Niels Erik Hansens "Gør gode tider bedre" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Erik Hansen