Bog & idéNiels Erik Rosenfeldt

Bøger skrevet af Niels Erik Rosenfeldt

Læs mere om Niels Erik Rosenfeldt
2 produkter
2 produkter
Den røde underverden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den røde underverdenMorten Møller
248,96 DKK
Indbundet
(10)
Den røde underverden
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Niels Erik Rosenfeldt

Niels Erik Rosenfeldt har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rosenfeldts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Agent for Lenin og Stalin" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Den røde underverden" udgivet af Gyldendal - "Stalin" udgivet af Høst & Søn - "Lenin" udgivet af Høst & Søn - "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" udgivet af Arbejdermuseet¤ABA - "Verdensrevolutionens generalstab" udgivet af Gad

Mere om Niels Erik Rosenfeldts bøger

Niels Erik Rosenfeldt har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Rosenfeldts bøger fås i flere forskellige formater. Rosenfeldts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Agent for Lenin og Stalin" af Niels Erik Rosenfeldt

Hos Bog & idé er "Agent for Lenin og Stalin" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niels Erik Rosenfeldt "Den røde underverden"

"Den røde underverden" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Erik Rosenfeldt