Bog & idéNiels Fenger (red.)

Bøger skrevet af Niels Fenger (red.)

Læs mere om Niels Fenger (red.)
2 produkter
2 produkter
Forvaltningsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForvaltningsretNiels Fenger (red.)
1439,96 DKK
Hardback
(0)
Forvaltningsret
Offentlige myndigheders erstatningsansvar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlige myndigheders erstatningsansvarSune Fugleholm
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Offentlige myndigheders erstatningsansvar

Mere om Niels Fenger (red.)

Der er en del bøger skrevet af Niels Fenger (red.) til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvaltningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Niels Fenger (red.)s bøger

Der er to tilgængelige bøger af Niels Fenger (red.) hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Niels Fenger (red.) bøger i flere forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forvaltningsret" af Niels Fenger (red.)

Det er muligt at købe Niels Fenger (red.)s "Forvaltningsret" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Offentlige myndigheders erstatningsansvar" af Niels Fenger (red.)

Det er muligt at købe Niels Fenger (red.)s "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Fenger (red.)