Bog & idéNiels Guttormsen

Bøger skrevet af Niels Guttormsen

Læs mere om Niels Guttormsen
1 produkter
1 produkter
Kunst som model
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunst som modelNiels Guttormsen
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Kunst som model

Mere om Niels Guttormsen

Hvis du leder efter en bog af Niels Guttormsen, har du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Guttormsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunst som model" udgivet af Aristo - "Islamisk kunst" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi - "Fotografiske notater" udgivet af Aristo

Bøger skrevet af Niels Guttormsen

Der er tre tilgængelige bøger af Niels Guttormsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Niels Guttormsen kommer i et udvalg af formater. Guttormsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Guttormsens "Kunst som model"

Hos Bog & idé er "Kunst som model" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aristo.

"Islamisk kunst" af Niels Guttormsen

Endnu en af Niels Guttormsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Det Kongelige Danske Kunstakademi, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Guttormsen