Bog & idéNiels Gyrsting

Bøger skrevet af Niels Gyrsting

Læs mere om Niels Gyrsting
1 produkter
1 produkter
Hvidsten Gruppen
Hvidsten GruppenNiels Gyrsting
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvidsten Gruppen

Mere om Niels Gyrsting

Niels Gyrsting har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gyrstings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvidsten Gruppen" udgivet af Storyside - "Helle, Ib og "1944"-gruppen" udgivet af Frihedsmuseets Venners Forlags Fond - "Ørums bitre oprør " i serien "Frihedsmuseets Venners årsskrift" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "Hvidsten Gruppen" i serien "Frihedsmuseets Venners årsskrift" udgivet af Frihedsmuseets Venners Forlag - "Sprællemanden - og andre fortællinger fra Frihedskampen" udgivet af Frihedsmuseets Venner

Mere om Niels Gyrstings bøger

Niels Gyrsting har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Gyrstings bøger kommer i flere forskellige formater. Gyrsting har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvidsten Gruppen" af Niels Gyrsting

Det er muligt at købe Niels Gyrstings "Hvidsten Gruppen" som lydbog. Niels Gyrstings "Hvidsten Gruppen" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Storyside, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Helle, Ib og "1944"-gruppen" af Niels Gyrsting

Endnu en af Niels Gyrsting skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frihedsmuseets Venners Forlags Fond.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Gyrsting