Bog & idéNiels H. Andersen

Bøger skrevet af Niels H. Andersen

Læs mere om Niels H. Andersen
1 produkter
1 produkter
Stendysser
StendysserNiels H. Andersen
139,95 DKK
EBOG
(1)
Stendysser

Mere om Niels H. Andersen

Niels H. Andersen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Andersens udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Niels H. Andersens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dolmens in Denmark" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaelogical Society - "Stendysser" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sarup" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Saruppladsen. Tekst. Katalog" i serien "Sarup" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab

Niels H. Andersens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Niels H. Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Niels H. Andersen bøger i forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels H. Andersens "Dolmens in Denmark"

Hos Bog & idé er "Dolmens in Denmark" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Andersens serie "Jutland Archaeological Society publications". Det er Jutland Archaelogical Society, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Stendysser" af Niels H. Andersen

Hos Bog & idé er "Stendysser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Andersens serie "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels H. Andersen