Bog & idéNiels H. Kragh-Nielsen

Bøger skrevet af Niels H. Kragh-Nielsen

Læs mere om Niels H. Kragh-Nielsen
4 produkter
4 produkter
Straffet på livet
STREAM
Straffet på livetNiels H. Kragh-Nielsen
59,95 DKK
Lydbog
(6)
Straffet på livet
Straffet på livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Straffet på livetNiels H. Kragh-Nielsen
331,96 DKK
Indbundet
(6)
Straffet på livet
Straffet på livet – del 2
Straffet på livet – del 2Niels H. Kragh-Nielsen
59,95 DKK
EBOG
(6)
Straffet på livet – del 2
Straffet på livet – del 1
Straffet på livet – del 1Niels H. Kragh-Nielsen
59,95 DKK
EBOG
(6)
Straffet på livet – del 1

Mere om Niels H. Kragh-Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Niels H. Kragh-Nielsen. På listen nedenfor har du Kragh-Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Straffet på livet" udgivet af Gads Forlag - "Straffet på livet – del 1" udgivet af Gads Forlag - "Straffet på livet – del 2" udgivet af Gads Forlag - "Straffet på livet" udgivet af Gads Forlag

Mere om Niels H. Kragh-Nielsens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Niels H. Kragh-Nielsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Kragh-Nielsens bøger kommer i flere formater. Kragh-Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gads Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels H. Kragh-Nielsens "Straffet på livet"

Hos Bog & idé er "Straffet på livet" tilgængelig som lydbog. Niels H. Kragh-Nielsens "Straffet på livet" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Niels H. Kragh-Nielsen "Straffet på livet – del 1"

Det er muligt at købe Niels H. Kragh-Nielsens "Straffet på livet – del 1" som ebog. Hvis du køber "Straffet på livet – del 1" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels H. Kragh-Nielsen