Bog & idéNiels Helberg

Bøger skrevet af Niels Helberg

Læs mere om Niels Helberg
1 produkter
1 produkter
Fremtidens forstæder.
Fremtidens forstæder.Niels Helberg
279,95 DKK
Hardback
(1)
Fremtidens forstæder.

Mere om Niels Helberg

Du kan kun finde en enkelt bog af Niels Helberg her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fremtidens forstæder.". Det er Bogværket, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Helbergs "Fremtidens forstæder."

Det er muligt at købe Niels Helbergs "Fremtidens forstæder." som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Helberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Helberg