Bog & idéNiels-Henrik Aphel

Bøger skrevet af Niels-Henrik Aphel

Læs mere om Niels-Henrik Aphel
1 produkter
1 produkter
Omvendingsformler for Potensrækker
Omvendingsformler for PotensrækkerNiels-Henrik Aphel
149,95 DKK
Hardback
(0)
Omvendingsformler for Potensrækker

Mere om Niels-Henrik Aphel

Du kan kun købe en enkelt bog af Niels-Henrik Aphel her hos Bog & idé. Det er "Omvendingsformler for Potensrækker". Den er udgivet af Trykværket på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels-Henrik Aphels "Omvendingsformler for Potensrækker"

Det er muligt at købe Niels-Henrik Aphels "Omvendingsformler for Potensrækker" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Henrik Aphel