Bog & idéNiels Henrik Hooge

Bøger skrevet af Niels Henrik Hooge

Læs mere om Niels Henrik Hooge
6 produkter
6 produkter
Fabler
FablerNiels Henrik Hooge
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Fabler
Miljødigte 3 - Miljøbevidsthed og økokulturalisme
Miljødigte 3 - Miljøbevidsthed og økokulturalismeNiels Henrik Hooge
129,95 DKK
EBOG
(0)
Miljødigte 3 - Miljøbevidsthed og økokulturalisme
Miljødigte 4
Miljødigte 4Niels Henrik Hooge
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Miljødigte 4
Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama
Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama Niels Henrik Hooge
149,95 DKK
EBOG
(0)
Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama
Grøn nation
Grøn nationNiels Henrik Hooge
79,95 DKK
e-bog
(0)
Grøn nation
Kosova
KosovaNiels Henrik Hooge
129,95 DKK
e-bog
(0)
Kosova

Mere om Niels Henrik Hooge

Niels Henrik Hooge har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Hooge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Miljødigte 3" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Miljødigte 2" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Miljødigte" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kosova" udgivet af mellemgaard - "Grøn nation" udgivet af mellemgaard - "Kosova" udgivet af mellemgaard - "Grøn nation" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jeriko" udgivet af Attika - "Små fortællinger. Totalromanen" udgivet af Attika

Niels Henrik Hooges bøger

Du kan købe ti bøger af Niels Henrik Hooge her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Niels Henrik Hooge bøger i samtlige formater. Bøgerne af Hooge er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Miljødigte 3" af Niels Henrik Hooge

"Miljødigte 3" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Niels Henrik Hooge "Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama "

Hos Bog & idé er "Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama " tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Miljødigte 2 Filosofisk lyrik og lyrisk drama " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Henrik Hooge