Bog & idéNiels Henrik Krause-Jensen

Bøger skrevet af Niels Henrik Krause-Jensen

Læs mere om Niels Henrik Krause-Jensen
1 produkter
1 produkter
Tænk ikke, men se efter!
Tænk ikke, men se efter!Niels Henrik Krause-Jensen
42,95 DKK
EBOG
(0)
Tænk ikke, men se efter!

Mere om Niels Henrik Krause-Jensen

Du kan kun købe en enkelt bog af Niels Henrik Krause-Jensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tænk ikke, men se efter!". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk. "Tænk ikke, men se efter!" er desuden tilknyttet serien "At se verden i et sandkorn".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Henrik Krause-Jensens "Tænk ikke, men se efter!"

"Tænk ikke, men se efter!" er til salg som ebog. "Tænk ikke, men se efter!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "At se verden i et sandkorn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Endnu en af Niels Henrik Krause-Jensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Henrik Krause-Jensen