Bog & idéNiels Henrik Larsen

Bøger skrevet af Niels Henrik Larsen

Læs mere om Niels Henrik Larsen
2 produkter
2 produkter
Udlændingeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdlændingeretNiels Henrik Larsen
836,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret
Udlændingeret - studieudgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udlændingeret - studieudgaveBjørn Dilou Jacobsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret - studieudgave

Mere om Niels Henrik Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Niels Henrik Larsen. På listen nedenfor finder du de seneste af Larsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udlændingeret - studieudgave" udgivet af Djøf Forlag - "Udlændingeret" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Niels Henrik Larsen

Du kan købe to bøger af Niels Henrik Larsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Djøf Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Henrik Larsens "Udlændingeret - studieudgave"

Hos Bog & idé er "Udlændingeret - studieudgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Niels Henrik Larsen "Udlændingeret"

Det er muligt at købe Niels Henrik Larsens "Udlændingeret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Henrik Larsen