Bog & idéNiels Hjortnæs

Bøger skrevet af Niels Hjortnæs

Læs mere om Niels Hjortnæs
1 produkter
1 produkter
Erstatning inden for sundhedsvæsenet
Erstatning inden for sundhedsvæsenetKristina Sprove Askjær
1819,95 DKK
Hæftet
(0)
Erstatning inden for sundhedsvæsenet

Mere om Niels Hjortnæs

Hvis du er på jagt efter en bog af Niels Hjortnæs, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hjortnæs' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Karnov Group - "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Thomson Reuters

Niels Hjortnæs' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Niels Hjortnæs hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hjortnæs' bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Hjortnæs er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Hjortnæs' "Erstatning inden for sundhedsvæsenet"

"Erstatning inden for sundhedsvæsenet" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.

Niels Hjortnæs "Erstatning inden for sundhedsvæsenet"

Hos Bog & idé er "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thomson Reuters.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Hjortnæs