Bog & idéNiels Høiby og Peter Skinhøj (red.)

Bøger skrevet af Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)

Læs mere om Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)
1 produkter
1 produkter
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicinNiels Høiby og Peter Skinhøj (red.)
359,96 DKK
HARDBACK
(0)
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin

Mere om Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.). Bogen hedder "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" af Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)

Det er muligt at købe Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)s "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Høiby og Peter Skinhøj (red.)