Bog & idéNiels Høiby

Bøger skrevet af Niels Høiby

Læs mere om Niels Høiby
2 produkter
2 produkter
Mikrobiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MikrobiologiNiels Høiby og Peter Skinhøj
44,96 DKK
PLAKATER
(0)
Mikrobiologi
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen delNiels Høiby
89,96 DKK
Paperback
(0)
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del

Mere om Niels Høiby

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Niels Høiby. På listen nedenfor ser du de seneste af Høibys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Værnet" udgivet af Gyldendal - "Mikrobiologi" udgivet af FADL - "Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin - almen del" udgivet af FADL

Bøger af Niels Høiby

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Niels Høiby hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Niels Høiby bøger i flere formater. Bøgerne af Høiby er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Værnet" af Niels Høiby

"Værnet" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Niels Høiby "Mikrobiologi"

Hos Bog & idé er "Mikrobiologi" tilgængelig som plakater. Dette er en også en skøn bog fra Høiby, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Høiby