Bog & idéNiels Holck

Bøger skrevet af Niels Holck

Læs mere om Niels Holck
4 produkter
4 produkter
De kalder mig terrorist
STREAM
De kalder mig terroristNiels Holck
129,95 DKK
Lydbog
(7)
De kalder mig terrorist
Sprogets univers
Sprogets universNiels Holck
99,95 DKK
PDF
(0)
Sprogets univers
Sprogets univers
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprogets universNiels Holck
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Sprogets univers
Stavehåndbogen
StavehåndbogenNiels Holck
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stavehåndbogen

Mere om Niels Holck

Der er flere bøger skrevet af Niels Holck online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holcks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktisk håndbog til undervisning i drama og teater" udgivet af Dafolo - "Mit lære(r)rige liv" udgivet af Niels Holck - "Sprogets univers" udgivet af Alinea - "Stavehåndbogen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk grammatik tak" udgivet af Alinea - "Sprogets univers" udgivet af Alinea - "De kalder mig terrorist" udgivet af People's Press - "Sprogets univers" udgivet af Alinea

Mere om Niels Holcks bøger

Niels Holck har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Holcks bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Holck er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Holcks "Praktisk håndbog til undervisning i drama og teater"

"Praktisk håndbog til undervisning i drama og teater" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Mit lære(r)rige liv" af Niels Holck

"Mit lære(r)rige liv" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Niels Holck, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Holck