Bog & idéNiels Holland

Bøger skrevet af Niels Holland

Læs mere om Niels Holland
1 produkter
1 produkter
Krigen til søs 1914-18
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krigen til søs 1914-18Niels Holland
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Krigen til søs 1914-18

Mere om Niels Holland

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Niels Holland. På listen nedenfor ser du de seneste af Hollands bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skibsføreren - internationale forhold, syn og certifikater" udgivet af Iver C. Weilbach - "Skibsteknik. Lastbehandling" udgivet af Iver C. Weilbach - "Skibsteknik. Stabilitet, manøvrering m.m" udgivet af Iver C. Weilbach - "Skibsteknik. Stabilitet, manøvrering m.m" udgivet af Iver C. Weilbach - "Skibsteknik" udgivet af Iver C. Weilbach - "Sejladsplanlægning" udgivet af Weilbach - "Krigen til søs 1914-18" udgivet af Trykværket - "Terrestrisk navigation" udgivet af Iver C. Weilbach

Bøger skrevet af Niels Holland

Der er otte tilgængelige udgivelser af Niels Holland hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Niels Holland bøger i flere formater. Bøgerne af Holland er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Hollands "Skibsføreren - internationale forhold, syn og certifikater"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Niels Holland. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Iver C. Weilbach.

"Skibsteknik. Lastbehandling" af Niels Holland

Endnu en af Niels Holland skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Iver C. Weilbach.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Holland