Bog & idéNiels Holme

Bøger skrevet af Niels Holme

Læs mere om Niels Holme
1 produkter
1 produkter
Strategisk salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk salgNiels Holme
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk salg

Mere om Niels Holme

Niels Holme har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Holme.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategisk salg" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af HansReitzels

Bøger af Niels Holme

Du kan bestille to bøger af Niels Holme her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Holme som hæftet. Bøgerne af Holme er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strategisk salg" af Niels Holme

Hos Bog & idé er "Strategisk salg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Strategisk salg" af Niels Holme

Det er muligt at købe Niels Holmes "Strategisk salg" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Holme