Bog & idéNiels Houlberg Hansen

Bøger skrevet af Niels Houlberg Hansen

Læs mere om Niels Houlberg Hansen
1 produkter
1 produkter
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgaveErik Lonning og Frede S. Hansen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgave

Mere om Niels Houlberg Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Niels Houlberg Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Houlberg Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Samfundslitteratur - "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Mere om Niels Houlberg Hansens bøger

Niels Houlberg Hansen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Niels Houlberg Hansen fås i udvalgte formater. Houlberg Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samfundsøkonomi og internationale forhold" af Niels Houlberg Hansen

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Niels Houlberg Hansen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Niels Houlberg Hansen "Samfundsøkonomi og internationale forhold"

Hos Bog & idé er "Samfundsøkonomi og internationale forhold" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Houlberg Hansen