Bog & idéNiels Jakob Pasgaard

Bøger skrevet af Niels Jakob Pasgaard

Læs mere om Niels Jakob Pasgaard
2 produkter
2 produkter
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
FAQ om læringsmål
BOEGERTILSTAERKPRIS
FAQ om læringsmålNiels Jakob Pasgaard
134,96 DKK
Hæftet
(2)
FAQ om læringsmål

Mere om Niels Jakob Pasgaard

Hvis du mangler en bog fra Niels Jakob Pasgaard, kan du købe et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pasgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It i skolen" udgivet af Danmarks Evalueringsinstitut - "FAQ om læringsmål" i serien "FAQ serien" udgivet af Gyldendal

Niels Jakob Pasgaards bøger

Du kan bestille to bøger af Niels Jakob Pasgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Pasgaards bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Pasgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Jakob Pasgaards "It i skolen"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Niels Jakob Pasgaard. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Evalueringsinstitut.

"FAQ om læringsmål" af Niels Jakob Pasgaard

"FAQ om læringsmål" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "FAQ serien". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Jakob Pasgaard