Bog & idéNiels-Jørgen Aagaard

Bøger skrevet af Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere om Niels-Jørgen Aagaard
3 produkter
3 produkter
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktionerNiels-Jørgen Aagaard
359,95 DKK
EBOG
(0)
Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktionerNiels-Jørgen Aagaard
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 223: Dokumentation af bærende konstruktioner
Anvisning 246: Granskning af byggeprojekter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 246: Granskning af byggeprojekterTommy Bunch-Nielsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 246: Granskning af byggeprojekter

Mere om Niels-Jørgen Aagaard

Niels-Jørgen Aagaard har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Aagaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" udgivet af SBi Forlag - "Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner" udgivet af SBi Forlag - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Granskning af byggeprojekter" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dokumentation af bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Granskning af byggeprojekter" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Niels-Jørgen Aagaards bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Niels-Jørgen Aagaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Niels-Jørgen Aagaard fås i udvalgte formater. Niels-Jørgen Aagaard bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels-Jørgen Aagaards "Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner"

"Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er SBi Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner" af Niels-Jørgen Aagaard

Hos Bog & idé er "Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Dokumentation og kontrol af bærende kontruktioner" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er SBi Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Jørgen Aagaard