Bog & idéNiels Jørgensen

Bøger skrevet af Niels Jørgensen

Læs mere om Niels Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Niels Jørgensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Niels Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Complet kompendium TI-83/TI-83 Plus for økonomer" udgivet af Complet - "X - Complet kompendium i statistik med Excel" udgivet af Complet - "Complet Kompendium i Statistik med SAS JMP" udgivet af Complet - "Complet opgavesamling i Statistik" udgivet af Complet - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Forlængelse af dagligstuen" udgivet af HansReitzels - "Kompendium i Statistik med Excel, SAS JMP og SPSS" i serien "Kompendium" udgivet af Aspiri - "Adipositas" udgivet af Gyldendal - "Brugsklaver, Nyt, Nemt og Nørdet" udgivet af DRH Forlag - "Complet kompendium i statistik med Excel" udgivet af Complet - "Marketing" i serien "Virksomhedsøkonomi" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Complet Kompendium i Statistik med SPSS" udgivet af Complet - "Complet kompendium TI-83/TI-84 for økonomer" udgivet af Complet - "Så er det nu, Gilliap!" i serien "Gilliap-bøgerne." udgivet af Attika - "Gilliaps små håb" i serien "Gilliap-bøgerne" udgivet af Attika - "Gilliaps store tid" i serien "Gilliap-bøgerne." udgivet af Attika

Bøger skrevet af Niels Jørgensen

Der er 16 tilgængelige bøger af Niels Jørgensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Niels Jørgensen kan købes i flere formater. Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Jørgensens "Complet kompendium TI-83/TI-83 Plus for økonomer"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jørgensen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Complet.

"X - Complet kompendium i statistik med Excel" af Niels Jørgensen

Det er muligt at købe Niels Jørgensens "X - Complet kompendium i statistik med Excel" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Complet.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Jørgensen