Bog & idéNiels Johnsen

Bøger skrevet af Niels Johnsen

Læs mere om Niels Johnsen
1 produkter
1 produkter
Ideer til god matematikundervisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ideer til god matematikundervisningLisser Rye Ejersbo
494,96 DKK
Paperback
(1)
Ideer til god matematikundervisning

Mere om Niels Johnsen

Der er flere forskellige bøger af Niels Johnsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Johnsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgende matematik i skolen" udgivet af Samfundslitteratur - "Ideer til god matematikundervisning" udgivet af Forlaget Matematik - "Hold på varmen" udgivet af Gyldendal - "Faglig læsning for matematiklæreren" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niels Johnsen

Du kan købe fire bøger af Niels Johnsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Niels Johnsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Johnsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Johnsens "Undersøgende matematik i skolen"

"Undersøgende matematik i skolen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Niels Johnsen "Ideer til god matematikundervisning"

Hos Bog & idé er "Ideer til god matematikundervisning" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Matematik, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Johnsen