Bog & idéNiels Kærgård

Bøger skrevet af Niels Kærgård

Læs mere om Niels Kærgård
1 produkter
1 produkter
Hvorfor er vi så rige og lykkelige?
Hvorfor er vi så rige og lykkelige?Niels Kærgård
30,00 DKK
e-bog
(2)
Hvorfor er vi så rige og lykkelige?

Mere om Niels Kærgård

Der er blot én bog af Niels Kærgård tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Hvorfor er vi så rige og lykkelige?". Den er publiceret af Eksistensen på dansk. "Hvorfor er vi så rige og lykkelige?" er desuden en del af serien "Reformationsserien".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvorfor er vi så rige og lykkelige?" af Niels Kærgård

Det er muligt at købe Niels Kærgårds "Hvorfor er vi så rige og lykkelige?" som e-bog. Med "Hvorfor er vi så rige og lykkelige?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Kærgårds serie "Reformationsserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kærgård, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Kærgård