Bog & idéNiels Kjærgaard Jørgensen

Bøger skrevet af Niels Kjærgaard Jørgensen

Læs mere om Niels Kjærgaard Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Niels Kjærgaard Jørgensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Niels Kjærgaard Jørgensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Bøger af Niels Kjærgaard Jørgensen

Niels Kjærgaard Jørgensen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jørgensens bøger kommer i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i arbejdsmiljø" af Niels Kjærgaard Jørgensen

Det er muligt at købe Niels Kjærgaard Jørgensens "Lærebog i arbejdsmiljø" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jørgensens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Lærebog i arbejdsmiljø" af Niels Kjærgaard Jørgensen

Det er muligt at købe Niels Kjærgaard Jørgensens "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog (epub2). Hvis du køber "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Jørgensens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Kjærgaard Jørgensen