Bog & idéNiels Kroman

Bøger skrevet af Niels Kroman

Læs mere om Niels Kroman
3 produkter
3 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1059,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Niels Kroman

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Niels Kroman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Kroman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niels Kroman

Niels Kroman har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Niels Kroman bøger i flere formater. Bøgerne af Kroman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Kromans "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Niels Kromans "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Niels Kroman

"Basisbog i medicin og kirurgi" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Kroman