Bog & idéNiels La Cour

Bøger skrevet af Niels La Cour

Læs mere om Niels La Cour
2 produkter
2 produkter
Der er noget jeg gerne vil sige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Der er noget jeg gerne vil sigeNiels La Cour
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Der er noget jeg gerne vil sige
En konservatorielærers responsum
En konservatorielærers responsumNiels La Cour
149,95 DKK
Hæftet
(0)
En konservatorielærers responsum

Mere om Niels La Cour

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Niels La Cour. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser La Cours bøger.
Bøgerne fra Niels La Cour udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Der er noget jeg gerne vil sige" udgivet af Eget forlag - "Blev Sjostakovitj misforstået både i øst og i vest?" udgivet af Eget Forlag¤i kommission hos Underskoven - "Ave Maria" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "3 Mottetti Latini" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Laudate Dominum" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Hodie Christus natus est" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "En konservatorielærers responsum" udgivet af Eget Forlag¤i kommission hos Underskoven

Mere om Niels La Cours bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Niels La Cour hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra La Cour fås blot som hæftet. Bøgerne af La Cour er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der er noget jeg gerne vil sige" af Niels La Cour

"Der er noget jeg gerne vil sige" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag.

"Blev Sjostakovitj misforstået både i øst og i vest?" af Niels La Cour

"Blev Sjostakovitj misforstået både i øst og i vest?" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eget Forlag¤i kommission hos Underskoven, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels La Cour