Bog & idéNiels-Martin Josefsen

Bøger skrevet af Niels-Martin Josefsen

Læs mere om Niels-Martin Josefsen
1 produkter
1 produkter
Broken Things
Broken ThingsNiels-Martin Josefsen
469,95 DKK
Indbundet
(1)
Broken Things

Mere om Niels-Martin Josefsen

Hvis du mangler en bog af Niels-Martin Josefsen, kan du købe et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Josefsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Broken Things" udgivet af LR Uddannelse - "Broken Things" udgivet af LR Uddannelse - "Flere sider af KS. Grundbogen " i serien "Flere sider af KS" udgivet af LR Uddannelse

Mere om Niels-Martin Josefsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Niels-Martin Josefsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Niels-Martin Josefsen bøger i udvalgte formater. Niels-Martin Josefsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af LR Uddannelse.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Broken Things" af Niels-Martin Josefsen

Det er muligt at købe Niels-Martin Josefsens "Broken Things" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LR Uddannelse.

Niels-Martin Josefsen "Broken Things"

"Broken Things" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LR Uddannelse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Martin Josefsen