Bog & idéNiels Martinov

Bøger skrevet af Niels Martinov

Læs mere om Niels Martinov
3 produkter
3 produkter
Marmorpaladset
MarmorpaladsetNiels Martinov
149,95 DKK
EBOG
(0)
Marmorpaladset
HVEM ER JEG? SPØRGER HAN
HVEM ER JEG? SPØRGER HANNiels Martinov
99,95 DKK
EBOG
(0)
HVEM ER JEG? SPØRGER HAN
Min tid med Judy
Min tid med JudyNiels Martinov
129,95 DKK
e-bog
(0)
Min tid med Judy

Mere om Niels Martinov

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Niels Martinov. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Martinov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marmorpaladset" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Min tid med Judy" udgivet af mellemgaard - "Ud hvor du ikke kan bunde " i serien "Kommissær Stein " udgivet af Mellemgaard

Bøger skrevet af Niels Martinov

Du kan finde tre bøger af Niels Martinov her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Niels Martinov fås i flere formater. Niels Martinov bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Marmorpaladset" af Niels Martinov

Hos Bog & idé er "Marmorpaladset" tilgængelig som ebog. "Marmorpaladset" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

"Min tid med Judy" af Niels Martinov

Det er muligt at købe Niels Martinovs "Min tid med Judy" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Min tid med Judy" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Martinov