Bog & idéNiels Møller og Lisbet Theilgaard

Bøger skrevet af Niels Møller og Lisbet Theilgaard

Læs mere om Niels Møller og Lisbet Theilgaard
1 produkter
1 produkter
Arbejdet forstået baglæns
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdet forstået baglænsMads Christoffersen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Arbejdet forstået baglæns

Mere om Niels Møller og Lisbet Theilgaard

Der er kun én bog af Niels Møller og Lisbet Theilgaard tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Arbejdet forstået baglæns". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Møller og Lisbet Theilgaards "Arbejdet forstået baglæns"

Det er muligt at købe Niels Møller og Lisbet Theilgaards "Arbejdet forstået baglæns" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Endnu en af Niels Møller og Lisbet Theilgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Møller og Lisbet Theilgaard