Bog & idéNiels Ørgaard

Bøger skrevet af Niels Ørgaard

Læs mere om Niels Ørgaard
1 produkter
1 produkter
Gældsbrevsloven med kommentarer
Gældsbrevsloven med kommentarerAnders Ørgaard
939,95 DKK
Hæftet
(0)
Gældsbrevsloven med kommentarer

Mere om Niels Ørgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Niels Ørgaard. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ørgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gældsbrevsloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Holdingselskaber " udgivet af GadJura

Bøger skrevet af Niels Ørgaard

Du kan bestille to bøger af Niels Ørgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ørgaard fås blot som hæftet. Bøgerne af Ørgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gældsbrevsloven med kommentarer" af Niels Ørgaard

Hos Bog & idé er "Gældsbrevsloven med kommentarer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Niels Ørgaard "Holdingselskaber "

Det er muligt at købe Niels Ørgaards "Holdingselskaber " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er GadJura, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ørgaard