Bog & idéNiels Østergård

Bøger skrevet af Niels Østergård

Læs mere om Niels Østergård
1 produkter
1 produkter
Fra fæste til fritid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra fæste til fritidNiels Østergård
157,66 DKK
(0)
Fra fæste til fritid

Mere om Niels Østergård

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Niels Østergård. På listen nedenfor finder du de seneste af Østergårds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ældre Træværktøj" udgivet af Hesselberg Media - "Fra fæste til fritid" udgivet af Museerne.dk

Bøger af Niels Østergård

Du kan købe to bøger af Niels Østergård her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Østergårds bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Østergård er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ældre Træværktøj" af Niels Østergård

"Ældre Træværktøj" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Hesselberg Media, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niels Østergård "Fra fæste til fritid"

Endnu en af Niels Østergård fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museerne.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Østergård