Bog & idéNiels Ole Finnemann

Bøger skrevet af Niels Ole Finnemann

Læs mere om Niels Ole Finnemann
6 produkter
6 produkter
Kampen om disciplinerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om disciplinerneSvend Østergaard
381,76 DKK
Hæftet
(4)
Kampen om disciplinerne
Internettet i mediehistorisk perspektiv
Internettet i mediehistorisk perspektivNiels Ole Finnemann
149,95 DKK
EBOG
(0)
Internettet i mediehistorisk perspektiv
Tanke, sprog og maskine
Tanke, sprog og maskineNiels Ole Finnemann
99,95 DKK
EBOG
(0)
Tanke, sprog og maskine
Fortællingen eller livet
Fortællingen eller livetNiels Ole Finnemann
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fortællingen eller livet
Træk af naturbegrebets historie
Træk af naturbegrebets historieNiels Ole Finnemann
69,95 DKK
EBOG
(0)
Træk af naturbegrebets historie
I broderskabets aand
I Broderskabets AandNiels Ole Finnemann
99,95 DKK
EBOG
(0)
I Broderskabets Aand

Mere om Niels Ole Finnemann

Hvis du er på jagt efter en bog af Niels Ole Finnemann, har du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Finnemann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Internettet i mediehistorisk perspektiv" udgivet af Samfundslitteratur - "Fortællingen eller livet" udgivet af SAGA Egmont - "Træk af naturbegrebets historie" udgivet af Saga - "Tanke, sprog og maskine" udgivet af Saga - "Træk af naturbegrebets historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tanke, sprog og maskine" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kampen om disciplinerne" udgivet af Gyldendal - "Internettet i mediehistorisk perspektiv" udgivet af Samfundslitteratur - "Skriftkulturens tilstand år 2000 før og efter vor tidsregning" udgivet af Center for Kulturforskning

Mere om Niels Ole Finnemanns bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Niels Ole Finnemann hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Niels Ole Finnemann fås i udvalgte formater. Finnemanns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Ole Finnemanns "Internettet i mediehistorisk perspektiv"

Hos Bog & idé er "Internettet i mediehistorisk perspektiv" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Internettet i mediehistorisk perspektiv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Fortællingen eller livet" af Niels Ole Finnemann

Hos Bog & idé er "Fortællingen eller livet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Fortællingen eller livet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ole Finnemann