Bog & idéNiels-Ole Hørlyk

Bøger skrevet af Niels-Ole Hørlyk

Læs mere om Niels-Ole Hørlyk
3 produkter
3 produkter
Efter flugten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efter flugtenNiels-Ole Hørlyk
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Efter flugten
Gamle stier - nye veje.
Gamle stier - nye veje.Niels-Ole Hørlyk
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Gamle stier - nye veje.
Det store stille
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det store stilleNiels-Ole Hørlyk
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Det store stille

Mere om Niels-Ole Hørlyk

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Niels-Ole Hørlyk. På listen nedenfor finder du Hørlyks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store stille" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Carlo" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Gamle stier" udgivet af Mellemgaard

Bøger skrevet af Niels-Ole Hørlyk

Der er tre tilgængelige bøger af Niels-Ole Hørlyk hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Hørlyk som hæftet. Hørlyks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels-Ole Hørlyks "Det store stille"

Hos Bog & idé er "Det store stille" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Carlo" af Niels-Ole Hørlyk

Hos Bog & idé er "Carlo" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Ole Hørlyk