Bog & idéNiels Peder Pedersen

Bøger skrevet af Niels Peder Pedersen

Læs mere om Niels Peder Pedersen
1 produkter
1 produkter
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982Nils Bloch
290,46 DKK
HARDBACK
(0)
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982

Mere om Niels Peder Pedersen

Du kan kun finde en enkelt bog af Niels Peder Pedersen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Omkring Faxe Jernbane 1864-1982". Det er Skinne bøger, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Peder Pedersens "Omkring Faxe Jernbane 1864-1982"

Hos Bog & idé er "Omkring Faxe Jernbane 1864-1982" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Skinne bøger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Peder Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Peder Pedersen