Bog & idéNiels Peter Agger

Bøger skrevet af Niels Peter Agger

Læs mere om Niels Peter Agger
2 produkter
2 produkter
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet
Mennesker med kræft
Mennesker med kræftNiels Peter Agger
249,95 DKK
EBOG
(0)
Mennesker med kræft

Mere om Niels Peter Agger

Der er forskellige bøger af Niels Peter Agger tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Peter Aggers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når diagnosen er alvorlig" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Den sidste tid" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Når diagnosen er alvorlig" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Psykologisk behandling ved somatisk sygdom" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Mennesker med kræft" udgivet af Munksgaard Danmark - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Mennesker med kræft" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Niels Peter Aggers bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Niels Peter Agger hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Niels Peter Agger bøger i forskellige formater. Niels Peter Agger bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når diagnosen er alvorlig" af Niels Peter Agger

Det er muligt at købe Niels Peter Aggers "Når diagnosen er alvorlig" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Komiteen for Sundhedsoplysning.

"Den sidste tid" af Niels Peter Agger

Det er muligt at købe Niels Peter Aggers "Den sidste tid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Komiteen for Sundhedsoplysning.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Peter Agger