Bog & idéNiels Peter Boye Nielsen

Bøger skrevet af Niels Peter Boye Nielsen

Læs mere om Niels Peter Boye Nielsen
2 produkter
2 produkter
Forgiftningsdramaet
ForgiftningsdramaetNiels Peter Boye Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Forgiftningsdramaet
Hanghedemordet
HanghedemordetNiels Peter Boye Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hanghedemordet

Mere om Niels Peter Boye Nielsen

Der er mange bøger skrevet af Niels Peter Boye Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hanghedemordet" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forgiftningsdramaet" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Niels Peter Boye Nielsens bøger

Niels Peter Boye Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Niels Peter Boye Nielsen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Peter Boye Nielsens "Hanghedemordet"

"Hanghedemordet" er tilgængelig online som ebog. Med "Hanghedemordet" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Niels Peter Boye Nielsen "Forgiftningsdramaet"

Det er muligt at købe Niels Peter Boye Nielsens "Forgiftningsdramaet" som e-bog. Hvis du køber "Forgiftningsdramaet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Peter Boye Nielsen