Bog & idéNiels Poulsen m.fl.

Bøger skrevet af Niels Poulsen m.fl.

Læs mere om Niels Poulsen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Maven i balance
Maven i balanceNiels Poulsen m.fl.
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Maven i balance

Mere om Niels Poulsen m.fl.

Der er kun én bog af Niels Poulsen m.fl. tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Maven i balance". Det er Hovedland, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Maven i balance" af Niels Poulsen m.fl.

Hos Bog & idé er "Maven i balance" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Poulsen m.fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Poulsen m.fl.